Menu

U15 Sejr i Præstø

image
Leif
22. september 2017 kl. 10:36
- nye tendenser

Torsdag var U15 en tur i Præstø, det var anden kamp i ugen og med kun en enkelt låne spiller, nemlig Stine.

Det er ikke så lang tid siden Præstø var på besøg hos os, og de kunne vist godt huske at Sara scorrede 2 mål imod dem, hvorfor der hele tiden var 2 spillere som sørgede for at hun ikke fik lov at vende med bolden og de centrale dybdeløb blev lukket ned, det gav plads andre steder, så Sara tog nogle løb langs siderne i stedet og der var god plads til de offensive midtbane spillere.

Derfor blev det Celia der satte første mål ind via indersiden af stolpen og Lunde som i dagens anledning startede på Wing, lagde den ind over til Sofia på mål 2. Det sidste Køge Nord mål var et skud udefra af Emma M som fik lov gå i mål pga. målmanden ikke var så høj. Selvom Sara ikke fik sine sædvanlige friløbere, så havde hun stor betydning for resultatet ved at binde et par spillere.

Liva stod en rigtig god kamp, hun var mere med i spillet end ellers. Pigerne valgte Liva som kampens spiller og derved fik hun aben.

Vi har ændret lidt i forsvarets måde at fungere på de sidste 2 kampe, der er stadig lidt vej før det er helt godt, men jeg vil gerne fremhæve at vi, bortset fra et par kiksere, holdte tæt i forsvaret.