Menu

Om klubben

Velkommen til KØGE NORD FC.

Vi vil her gerne byde alle velkommen i klubben, både gamle og nye medlemmer.

 

KØGE NORD FC er oprindelig en fusion mellem Ølsemagle Fodbold og Ølby Boldklub – fusionen skete i 1970, hvorefter den nye fusions klub blev en del af Rishøj Idrætsforening. Her hørte  boldklubben til indtil 2003 hvor vi løsrev os fra Rishøj I.F. Vi mente det var bedre for fodbolden og vore medlemmer, at stå på egne ben. Der var efterhånden for mange uoverensstemmelser mellem idrætsforeningen, og fodbold afdelingen, da vi trods alt dyrker en udendørs sport, hvor de var samlet om hallen.

Vi fik stor opbakning fra vore medlemmer på generalforsamlingen, og vi syntes selv at vi er kommet godt fra ”land”.  Rishøj Boldklub blev stiftet på en ekstraordinær generalforsamling  i 2004.

I 2017 skiftede klubben endnu engang, da det på generalforsamlingen blev besluttet, at klubben skulle hedde KØGE NORD FC.


Vi vil slutte med endnu engang at ønske alle velkommen i klubben, og for dem som ikke kender os, kom ned og hils på os, vi har det rigtig godt i KØGE NORD FC. 

 

Bestyrelsen

KØGE NORD FC

 

 

At spille i Klubben

Målsætning


Klubbens målsætning er at skabe gode resultater i klubben. Resultater der er nået i kraft af sammenholdet og fighterånden i klubben, samt en engageret ledelse, trænere og holdelederes indsats. Med henblik på at forsætte den positive udvikling arbejder klubben med en række klare målsætninger. Grundlaget for at klubben kan nå sin sportslige målsætning, er at udvikle spillere fra egen ungdomsafdeling.

Klubbens bedste seniorhold spiller p.t. i Danmarksserien. Det erklærede mål er, at inden for en 3 åriget periode at komme tilbage i 2 Division. For at nå disse mål skal alle trænere/holdledere samt spillere udvikles.

Fodbold skal først og fremmest skabe glæde, godt humør og begejstring hos alle i klubben – for det skal være sjovt at spille fodbold.
 

Hovedsponsorer

Kommende kampe på stadion
Marts 2018
24.
lørdag
09.15
Køge Nord FC
Kvinder
U13
U13 Piger 2 (05) 8M VinterBOLD • Pulje 3
Rishøj Stadion
Jyllinge FC
Rishøj Stadion
24.
lørdag
11.45
Køge Nord FC
Herrer
U12
U12 Drenge B (06) 8M VinterBOLD • Pulje 7
Rishøj Stadion
Herfølge BK
Rishøj Stadion
25.
søndag
10.30
Køge Nord FC
Herrer
U11
U11 Drenge C (07) 8M VinterBOLD • Pulje 7
Rishøj Stadion
Greve Fodbold
Rishøj Stadion
25.
søndag
11.45
Køge Nord FC
Kvinder
U12
U12 Piger C (06) 8M VinterBOLD • Pulje 2
Rishøj Stadion
Dragør BK
Rishøj Stadion
28.
onsdag
20.00
Køge Nord FC
Herrer
M+40
M+40 7M/8M VinterBOLD • Pulje 1
Rishøj Stadion Kunst
Rebæk IF
Rishøj Stadion Kunst