Menu

Afbudsramt U15 hold slår Tune klart

image
06. maj 2018 kl. 19:25
Når Sara er ude så er der andre der slår til

Søndag eftermiddag i Tune i fantastisk vejr. U15 skal spille men i forhold til normalen mangler Sara, Celia, Selina, Liva (tillykke med fødselsdagen), Jenni, Sofia, Julie m.f. 

Så det er en lidt alternativ opstilling, vi havde lånt Sofja og Signe Mei fra HB Køge, Camilla fra U14 og Sofie fik sin første kamp. Eis skulle have være med, men sådan gik det ikke så vi havde kun en udskifter. I dagens anledning havde vi Amanda på toppen, en uvant opgave, som vi ændrede på i 2. halvleg. Hvor Camilla gik på toppen og Emma M på venstre Wing.

Kampen startede helt lige og selvom Camilla havde nogle gode ryk i højre side, så blev det ikke til de store åbne chancer, indtil cirka midtvejs, hvor bolden pludseligt ender for Emma Ms fødder i feltet, hun sparker den i kassen. 5 før pause falder en af modstanderne og det virker som hun er dehydreret.

2. halvleg, Sofie kommer på venstre bak, og som nævnt rokering i forreste kæde, vi får nu mere bredde og dybde så derfor kommer vi frem til mange store chancer, Binta scorer 2 og Camilla 1, til sidst er Tune tæt på, men Clare når ned og redder til hjørne, det er tydeligt at vi til sidst er trætte, men holder hjem.

Det er rart at se selvom vi stiller med et radikalt anderledes hold, vi laver kun nogle små fejl, spiller fin fodbold og vinder fortjent 4-0