Fuld kontrol mod Præstø

image
11. marts 2018 kl. 15:36
Torsdag 8/3 aften mod Præstø U15

KNFC U15 piger hvade helt styr på Præstø i en sen vinter kamp, de første 15 minutter var ret lige set på spil fordelingen, men vores piger brændte nogle store chancer og i den anden ende havde Præstø et par gange skabt lidt kaos i feltet og en enkelt afslutninger ved siden af må blev det også til, det eneste skulle det senere vise sig.

Amanda var skadet så Celia havde taget hendes plads på den offensive midtbane, og fra sidelinjen kunne hun og alle os andre se Sara spæne fra Præstøs forsvar på en god dybdebold. Denne gang var Sara skarp. Lidt senere i halvlegen gentog det sig. 2-0 ved pausen.

Sofia var tilbage efter sin lyskenskade og var i vældig spille humør, hun startede på venstre wing, men erstattede Celia på den offensive midt i 2. halvleg da Celia havde fået en ordenlig tur i kunsten og gerne ville hvile sig lidt.

Sofia var ikke den eneste der fik prøvet noget nyt, Emma M overtog venstre back da Jenni blev rykket frem i angrebet og Xenia spillede central forsvar hele kampen, med en tæt på fejlfri præstation til følge.

Clara L stod sin 2. kamp, rigtig travl havde hun det ikke, men var meget med i spillet alligevel, rigtig god kamp af hende også.

Celia kom ind igen på en Wing, og hun ville virkelig gerne score, men fødderne ville ikke i dag, det ville til gengæld Saras, hun satte 3. mål og fuldendte sit hattrick.

Da kampen var slut havde træneren ingen bemærkninger og så var det badetid.